موسسه فونتیک مترجمین خبره ای را جهت ترجمه متون جامعه شناسی و جمعیت شناسی به کار گرفته است.
جامعه شناسی
نیاز مبرم دستگاهها و سازمانهای دولتی به کارشناسانی که ضمن داشتن بینشهای کلّی نسبت به مسائل اجتماعی و شناخت فرهنگ و جامعه ایرانی بتوانند برنامههای مقطعی و منطقهای را با رعایت جنبههای اجتماعی تهیه نمایند ضرورت وجود رشته جامعه شناسی را دو چندان کرد. از طرف دیگر انجام کارهای مطالعاتی و برنامهریزی با توجه به نقش و اهمیت عوامل متعدد و پیچیده اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و… نیاز به همکاری کارشناسان ارشد جامعهشناسی را با سایر متخصصان مطرح میسازد. فارغ التحصیلان رشته جامعه شناسی می توانند در بخش دولتی در سازمانهای برنامه و بودجه، وزارت کشور، فرمانداری ها و در اکثر اداره های دولتی می توانند مشغول به کار شوند و در سایر بخشهای عمومی نیز شهرداریها، موسسه های مختلفی از قبیل بنیاد شهید، کمیته امداد امام خمینی” ره”، سازمان بهزیستی و موسسه های خدماتی و مشاوره ای مکان های مناسبی برای اشتغال هستند و فارغ التحصیلان می توانند به صورت کارشناسان مستقل تحقیقات شهری، روستایی و منطقه ای نیز فعالیت کنند.
جمعیت شناسی
پس از تاسیس دانشکده علوم اجتماعی در سال ۱۳۵۱، گروه آموزشی جمعیت شناسی تاسیس و در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرفت. تا قبل از انقلاب در ۸ دوره، دانشجوی کارشناسی جمعیت شناسی پذیرفته شد.
بعد از ادغام رشته های دانشکده و ایجاد رشته علوم اجتماعی (با گرایش های متفاوت)، آموزش جمعیت شناسی به عنوان یک رشته مستقل در دوره کارشناسی متوقف شد. با توجه به نیاز جامعه به تربیت متخصصین جمعیتی و ضرورت توسعه و اعتلای آموزش و پژوهش در جمعیت شناسی، از سال تحصیلی ۶۸-۱۳۶۷ گروه جمعیت شناسی به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد اقدام نمود.
سطح علمی دانشگاه ها برای کارشناسی ارشد جامعه شناسی
-
دانشگاه کاردیف
-
دانشگاه داندی
-
دانشگاه ادینبرگ نپییر
-
دانشگاه کویین مارگارت
-
دانشگاه کویینز بلفاست
-
دانشگاه اولستر
-
دانشگاه پلیموث
-
دانشگاه ناتنیگهام
-
دانشگاه وست لندن
-
دانشگاه غرب انگلستان، بریستول
-
دانشگاه برایتون
-
دانشگاه کمپس دانشگاه سافولک
-
دانشگاه سنت جرج دانشگاه لندن
-
دانشگاه شفیلد
-
دانشگاه متروپولیتن منچستر
-
دانشگاه منچستر
-
دانشگاه ساوت بنک لندن
-
دانشگاه کییل
-
دانشگاه ایست انگلیا
-
دانشگاه کریست چرچ کانتربری
-
دانشگاه دو مونت فورت