موسسه فونتیک بزرگترین شرکت خدمات ترجمه آنلاین بوده و ما بیش از ۲۰،۰۰۰ متخصص ترجمه داریم که می توانند در بیش از چندین زمان مختلف کار کنند. ما معمولا می توانیم پروژه های کوچک را در یک زمان بسیار کوتاه – گاهی اوقات به سرعت یک ساعت – و حتی پروژه های بزرگ را تنها در چند روز انجام دهیم.
فارسی زبان اصلی بیش از ۱۲۰ میلیون نفر است و یکی از مهمترین زبانهای دنیا است. برای مطالعه زبان فارسی باید وارد یک فرهنگ غنی و متنوع شود. برنامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد در زبان و ادبیات فارسی در سال های ۱۹۵۵ و ۱۹۷۰ راه اندازی شد. رشته دکترای زبان و ادبیات فارسی برای اولین بار در دانشگاه های فردوسی مشهد و دانشگاه تهران راه اندازی شد، اولین دکتری فارغ التحصیل این رشته در سال ۲۰۰۴ دفاع کرد. طی بیش از سه دهه تلاش بی وقفه، آموزش دانشجویان در زبان و ادبیات فارسی هرگز متوقف نشده است. تا کنون، بیش از یک صد نفر از فارغ التحصیلان مقطع دکترا به دانشگاه ها و سایر مراکز فرهنگی جذب شده اند. برای گسترش مرزهای علمی ، برنامه کارشناسی ارشد در ادبیات تطبیقی (فرهنگ فارسی و عربی)، اخیرا راه اندازی شده است. علاوه بر این، برنامه کارشناسی ارشد در ادبیات تطبیقی (فرهنگ فارسی و انگلیسی) همراه با برنامه های دکترا در مطالعات فردوسی و ادبیات حماسی، ادبیات عرفانی و تاریخ ادبیات، باید به زودی تاسیس شود.
هدف اصلی تدریس دوره های زبان و ادبیات فارغ التحصیلی دانشجویان کارشناسی و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این است که آنها با اشکال مختلفی از نثر و شعر فارسی آشنا شده و بتواندد که این دانش ارزشمند را به کار ببرید. دوره کارشناسی این رشته دارای یک گرایش کلی است و در مقطع کارشناسی ارشد گرایش های مختلف این رشته عبارتند از : ادبیات کودک و نوجوان، ادبیات پایداری، ادبیات تطبیقی، ادبیات عامه، آموزش زبان فارسی، ادبیات روایی، ویرایش و نگارش، نظریه و نقد ادبی و رشته ادبیات معاصر.در رشته زبان و ادبیات فارسی و در مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان با نظم و نثر فارسی، تاریخ ادبیات و همچنین نظم و نثر عربی بیش از پیش آشنا میشوند.
فارغ التحصیلان این رشته می توانند در قسمتهای فرهنگی و توسعه علوم ادبیات فارسی از قبیل بنیادهای تدوین کتب درسی و بنیادهای پژوهشی در زمینه های مختلف ادب فارسی و نیز در وزارتخانه و موسسات جمهوری اسلامی که به نوعی نیاز و ارتباط با زبان و ادب فارسی دارند، مانند رسانه های گروهی مطبوعات- موسسات تالیف و ترجمه و امثال اینها مشغول به فعالیت شوند.اما از مهارتهایی که در داخل رشتهی زبان و ادبیات فارسی نهفته است و انتظار میرود که هر فارغالتحصیل این رشته، تاحدودی با آنها آشنایی داشته باشد، یکی «ویراستاری» است که بازار کار نسبتاً خوبی نیز دارد؛ در حقیقت، مهارت در ویرایش، یکی از مهارتهای اصلی یک ادیب و فارغالتحصیل زبدهی ادبیات است. «روزنامهنگاری»، «نویسندگی» در زمینههای مختلف، «گویندگی» و «خلق آثار ادبی نظم و نثر»، از اموری است که معمولاً یک فارغالتحصیل رشتهی زبان و ادبیات فارسی به نحو مطلوبتری از عهدهی انجام آن برمیآید.
این رشته در اکثر دانشگاههای ایران مانند دانشگاههای تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، فردوسی مشهد، دانشگاه باهنر کرمان، دانشگاه بوعلی سینا همدان و بسیاری دیگر از دانشگاههای کشور در حال پذیرش دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.